Aankomende activiteiten


Benefietdiner bij Brownies & Downies Valkenswaard

Op vrrijdag 23 en zaterdag 24 september vindt er beide avonden een benefietdiner plaats bij Brownies & Downies in Valkensaard. Alle kanjers van Brownies & Downies, eigenaressen Elly en Nicole en chef Martijn gaan hun uiterste, creatieve best doen om een erg mooi menu te presenteren. Een groot gedeelte van de opbrengst is bestemd voor Ingrid Goes Gambia. Het diner de 23e is inmiddels volledig uitverkocht, voor zaterdag de 24e zijn er nog enkele plekjes beschikbaar. 

Het menu kost 40 euro p.p. Wil je meer informatie of wil je een reservering maken voor de 24e?  Aarzel dan niet om mij een berichtje te sturen via het contactformulier op deze website of stuur een email naar ingridgoesgambia@yahoo.com


Vossenjacht basisschool Schepelweyen in Dommelen vrijdag 7 oktober

Op vrijdag 7 oktober organiseert basisschool Schepelweyen een Vossenjacht voor alle leerlingen van de school. Tijdens een leuke speurtocht, komen de kinderen allerlei vossen tegen en krijgen ze opdrachtjes en vragen. Welke klas gaat er winnen? De kinderen kunnen zich laten sponsoren voor deze Vossenjacht door ouders, grootouders, buren, familie, vrienden en kennissen. De opbrengst is bestemd voor Ingrid Goes Gambia. Het thema wordt Superhelden, je bent immers een superheld als je meedoet aan deze Vossenjacht!


Ballonvaart maken met Falcon Ballooning!

Altijd al een ballonvaart willen maken?

Falcon Ballooning (Valkenswaard) sponsort Ingrid Goes Gambia

Van elke passagier gaat er een bedrag naar mijn project!

Neem eens een kijkje op hun website en ga voor een fantastische ballonvaart!

Bedankt Peter en Yvonne van Falcon Ballooning!