Mijn naam is Ingrid Tijssen, ik ben kraamverzorgende en ik woon in Valkenswaard .Ik ben getrouwd met Ton en ik heb een zoon en een dochter. Als klein meisje was het mijn grote droom om kraamverzorgende te worden.  Als 17-jarig meisje ben ik in het toenmalige St.Josephziekenhuis in Eindhoven gestart met de opleiding tot A-verpleegkundige. Uiteindelijk heb ik 30 jaar in het Maxima Medisch Centrum gewerkt in diverse functies als doktersassistente.

 

In 2017 heb ik het MMC verlaten en heb ik de opleiding Pedagogisch Medewerker Onderwijsassistent gevolgd en met veel plezier gewerkt op basisschool Schepelweyen in Dommelen. Uiteindelijk kon ik begin 2021 alsnog mijn droom verwezenlijken, en heb ik de opleiding tot kraamverzorgende bij de Geboortezorgacademie te Utrecht gevolgd, en ben ik in dienst gekomen bij VDA-kraamzorg in Eindhoven.

 

Enkele maanden geleden kwam ik in contact met Rescue Baby Gambia. Onlangs  heb ik het besluit genomen om in november 2022 als vrijwiliiger naar Gambia te gaan om daar te gaan werken in het Essau District Hospital samen met een groot team van toppers!  Graag wil ik zoveel mogelijk geld bij elkaar verzamelen om de Stichting te steunen en een (klein) gedeelte van mijn onkosten te dekken.

Helpen jullie mee?

Iedere baby heeft recht op een goede start!